Aktivera din Sirtuins och Resveratrol

Vin

Sirtuin är ett protein som finns i foster och vuxna vävnader. Den aktiveras av en liten molekyl som heter resveratrol. Det är inte bara sirtuin som aktiveras av denna lilla molekyl utan andra gener som har mer intressanta funktioner i vår överlevnad men vad betyder allt den här? Jo, det är nämligen så här: Denna resveratrol aktiverar gener som kämpar mot tiden d.v.s. mot åldrandet genom att stimulerar våra celler lever längre. Här kommer det mest spännande om situin/resveratrol: ju längre dina celler lever desto mindre du åldras. Med andra ord sirtuin ser till att du lever längre medan du känner dig yngre. Otroligt, eller hur?! Vill ni veta vad källan till denna resveratrol är? Vindruvor, koncentrerad mängd i vindruvskal! Och vin förstås!

Alla ni underbara folk hemma inför jul, Ta väl hand om er och varandra!  GOD JUL

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.