En fantastisk skön helg

Då var det dags för vår, Peter Wilhelmsson och min bokrelease; Rädda Din Hjärna Nu!

I fredags, den 26.e april, hade vi det på City Conference där uppe i vackra Stockholm precis när grönskan nyss hade börjat vakna till ett nytt och hoppfullt liv. En fantastisk upplevelse som man aldrig förr hade erfarit tillsammans med många lika sinnade, duktiga och underbara människor från hela landet.

Stort tack till Er alla som ville vara med oss, Peter och jag, både på bokreleasen men även på hela utbildning! Det känns helt enormt!

Dr. Birgitta Brunes och Dr. Jörgen Åswärd med flerdecennier av kunskap och kompetens delade med sig så generöst, stort TACK för att ni lyfte upp helt unika och ytterst värdefulla punkter om hur vår underbara hjärna fungerar.

På rekommendation av Jörgen har jag tagit här nedan från en av USA absolut framstående läkare och forskar några tips för att stimulera hjärnan till sin ännu mer naturliga potential. En unik metod som kallas för NeuroMovement.

Vad är NeuroMovement®?

Anat Baniel Method® (ABM) NeuroMovement® är ett revolutionerande, holistiskt tillvägagångssätt för människans funktion och hälsa, baserat på förståelsen om Hjärnans Språk nämligen RÖRELSE.

Rörelse ger information som hjärnan behöver för att växa och organisera sig. Och i gengäld organiserar hjärnan all rörelse, tankar, känslor och handlingar.

Metoden använder rörelse på olika sätt som väcker hjärnans uppseendeväckande kapacitet för att skapa nya förbindelser och kopplingar samt nya möjligheter. Människor övervinna smärta, återställer åldrande och når nya prestationsnivåer på ett till synes mirakulösa sätt.

ABM NeuroMovement® har utvecklats från över 30 år av Anat Baniels nära studier och erfarenhet av praktiska tillämpningar av principer för hjärnans plasticitet. Metodens tillvägagångssätt grundar sig på neurovetenskap och biodynamik hos människokroppen och stöds av nuvarande forskning om hjärnplasticitet. Läs mer på Anat Baniels hemsida: www.anatbanielmethod.com

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.