En riktigt skön julhelg önskar vi Er alla på HighDes!

Genom stimulering av stamcellerna i huden kan man återuppbygga huden och återuppta föryngringsprocessen eller få håret växa igen.

Våra magiska celler har en fantastisk förmåga att reparera sig själv och sköter läkningsprocessen genom våra stamceller. Nu har vi rekryterat kroppens egna hälsoarbetare för att bygga upp nya friska hudceller och hår folliklar.

Vi vet alla att ett skärsår på huden snabbt läker ihop av sig själv om den bara får lite tid. Men så är det inte alltid. Alla våra organ eller vävnader är inte kapabla till reparation och återställning av sig själv. De behöver ytterligare lite hjälp för att kunna återgår till sina naturliga funktioner. Det är just denna som är grunden för det kraftigt växande området det så kallas regenerativ medicin;

”att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv”

Den här gången kommer hjälpen i form av stamceller (omogna celler), som finns naturligt t.ex. i huden.

På HighDes hjälper vi dig med olika tekniker att få igång dessa magiska celler återta sin uppgift med proliferation av flera friska hudceller eller hår folliklar.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.