Endast tre dagar till en vacker hy

Lax_greens

Avgifta din hud och kropp och få en vacker hy som bonus men först avgifta ditt skafferi.

Jag är verkligen bekymrad över farorna med kemikalier i våra livsmedel – försök att handla lokalt, på coop eller hälsokostbutiker och så vidare. Vill vi verkligen äta salladen odlad 3000 kilometer långt bort?

Om ditt kylskåp eller skafferi innehåller något av dessa ingredienser, kastar ut dem helt enkelt. Håll din kost så enkelt och måttligt som möjligt med färska eller frysta frukter och grönsaker, nötter och frön, endast gräsätande kött, fisk och skaldjur som är säkra och hållbara. Använd endast extra virgin olivolja som fett (undvika alla andra oljor), baljväxter såsom kikärter och linser. Dryck endast källvatten och grönt, vitt eller svart te.

AVGIFTANDE MAT FÖR ATT BALANSERA HÄLSAN

Den goda nyheten är att du inte behöver gå på en extrem detox diet för att se resultat. Enkla förändringar i din kost och hudvård kan ge fantastiska resultat. Omega 3 essentiella fettsyror fungerar som naturliga anti-inflammatoriska och är bra för avgifta huden.

Under sommarmånaderna – en tid för festliga, friluftsliv och solen – det är inte ovanligt att man börjar känna behovet av en ”detox”. Här är några tips om livsmedel och tillskott för att hjälpa dig att uppnå vacker, strålande hud.

Kallvatten fisk, rik på Omega 3 essentiella fettsyror. Omega 3 minskar också stress från kemikalier såsom kortisol som kan orsaka eller förvärra akne och alla dess åtföljande tecken och symtom.

Gröna livsmedel är kraftfulla avgiftningsmedel och kan bidra till att motverka negativa effekter av en inflammatorisk kost i synnerhet alkoholkonsumtion.

Vattenkrasse, avgiftningsdhjälte, innehåller ett kraftpaket av näringsämnen. Den har använts som en dryck sedan urminnes tider för att rena blodet och levern från gifter och främja en allmän känsla av god hälsa.

Ät spenat, mandel, ägg och svamp rika på vitamin B2 och hjälp till att minska stress samt rengör systemet.

Förutom de omega-3 till omega 6 essentiella fettsyror – såsom gurkörtsolja eller nattljusolja, båda är rika på linolsyra. Akne patienter har en låg koncentration av linolsyra i deras sebum, och nivåerna minska när akne ökar.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.