Extrakt av vit pion

vitpion

Idag har jag designat en mild peeling för känslig hud innehållande; vit pion och Aloe Vera extrakt, nyponfrö och copticum. Vit pion har lugnande, mjukgörande and anti-bakteriell effekt medan nyponfrö och copticum är renande utan att skada huden.

Naturliga extrakt har spelat en viktig roll sedan urminnes tider. Egyptiska hieroglyfer över 3000 år gammal erbjuder formler som visar hur behandlingsprodukter framställdes med extrakt från växter. Per definition, är ett extrakt produkten av ett reningsförfarande som kan isoleras från en viss växt. Det är viktigt att notera dock allt som kommer från naturen inte kan automatiskt anses vara nyttigt eller säkert. Det behövs speciell kunskap och kompetens för att kunna välja och använda naturliga extrakten. Man skulle kanske tänka sig att använda hela växten, torkade blad eller roten till en viss kosmetisk applicering. Kosmetiska formuleringar som görs på renade extrakten är därför mycket effektivare och säkrare.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.