Ingenting förändras, om ingenting förändras …

En artikel av John Mcdauwell som handlar om det omtalade ämnet Cancer. Även om jag inte är helt överens med honom så kvarstår det faktum att dagens cancerforskning ej kan förneka att om Vi alla hade tagit ett personligt ansvar för vårt välmående och välbefinnande. Samt använde delar av pengarna som strömmar in forskningskvoten till att utbilda allmänheten om hur man kan förekomma den dödliga sjukdomen. Ett exempel på förebyggande substanser som kan motverka sjukdomen eller åtminstone minska risken för den är substanser som finns i vår natur. Naturen har en uppsjö av växter som innehåller anti-cancer egenskaper. Genom att göra nya kostvanor och livsstilsval skulle vi kunna skapa en ny inre miljö för vår kropp, som inte bara var beskyddande till cancer celler och sjukdomar men även hade välkomnat en optimal hälsa och välbefinnande för kropp och själ.

Det finns säkert en lysande avsikt med det berörda cancer samfundet för att de fortfarande häller miljoner och åter miljoner dollar i donationer till cancerforskning för att hitta en fungerande botemedel. Hittills har det varat i över 50 år och inget läkemedel som ”botemedel”, medan cancer priserna fortsätter att stiga varje år. Det bidrar till att underblåsa årligen 3 miljarders dollar industrin medan alla väntar hoppfullt utan inse att den nuvarande strategin uppenbarligen inte gynnar den sjukes bästa intresse.

Tänk om vi skiftade vår fokus från att hitta ett botemedel till att ”förebygga cancer”!

Dagens musik Gustav Mahler – Adagietto from Symphony no. 5

https://www.youtube.com/watch?v=VWPACef2_eY

Whose Heart

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.