En intensiv dermato-kosmetisk vecka på Bryssel universitet

logo-vub-large

Vad jag håller på dessa dagar är att sitta och lyssna på fantastiska föreläsare i Vrije universitet i Bryssel. En intensiv kurs om hud och kosmetisk vetenskap som institutionen för dermatologi  har stått bakom de senaste 28 åren. Föreläsningar börjar kl 9.00 och pågår ända till kl 18.00 med världskända föreläsare inom området hud och kosmetika både från forskningsvärlden och industrijättarna som L’Oréal och P&G. Efterfrågan är stor. Bara i år kommer 39 deltagare från 13 olika världsdelar. Igår handlade föreläsningar om skyddseffekten av huden mot den yttre miljön med dermato- kosmetisk påverkan i cellnivå med anatomi och fysiologi av olika hudtyper med etnicitet i fokus. Trendig hudvård och daglig skötsel var också inkluderade. Idag har jag också lyssnat på flera intressanta föreläsningar som kommer att skriva om mer detaljerad senare. Mycket intressant!

Brussel univ

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.