Krämer med Multifunktionella effekter

Som jag skrev tidigare och berättade om peptider, har jag efter många dagar hårt arbete  äntligen gjort  två nya hudkrämer med unika egenskaper från växtriket. Ena innehåller en bioaktiv oligopeptid med multifunktionell effekt med bl. a. skydd mot UV-strålning och därmed minskning av den s.k. Photo-aging på hud cellernas DNA. Peptiden är ett extrakt från ett afrikanskt träd (tree of life). Den andra innehåller en lipopeptid extraherad från australiensk blå snokört. Enligt en vetenskaplig studie har denna peptid visat mycket lovande resultat och fungerar som naturlig filler och naturligtvis smärtfritt (se bilden nedan). Maila till skonasinnen@gmail.com och fråga om du är nyfiken på.

Matrikine_Lipopeptide

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.