Maskros

Maskrosor

Det tog mig längre tid innan jag publicerade den här posten  men den glada nyheten är att jag har hållit på utveckla flera skonsamma produkter med läkande effekter för huden, bland annat två härliga ansiktsrengöringsprodukter, en löddrande och en utan skum för den känsliga hyn.

Även om det är lite för tidigt att pratar om sommar så bestämde jag mig idag för att skriva lite kort om en underskattad men ändå värdefull växt. Det är nämligen maskrosen, Taraxacum Officinale, som den här gången handlar om. Växten anses vara ett besvärande ogräs på gräsmattor men för den lidande mänskligheten ovanligt värdefull. Den påträffas april till maj nästan överallt och oftast oönskade. Men hela växten äger läkande krafter. Den hjälper vid diabetes och kronisk leverinflammation att tas både färsk på salladen eller torkade till te beredning. Det verkar blodrenande, gynnar matsmältningen, svett- och urindrivande och stimulerande.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.