MARIGOLD

marigold_solo

En skön vårkänsla sprider sig långsamt där ute och smyger sig på hjärnans alla hål och vrår för att kittla vidare våra hjärtan och få det slår en gång extra. Det är dags att vara på sin vakt, öppna alla sinnen för att för fånga den sköna känslan och njuta av den. Erinran av naturen och beviset på vår existens även för de mest frusna själar.

Häromdagen träffade jag mannen som hade använt vår Marigold salva på sitt bensår. Han fick en mätbar förbättring under några få veckor. Hans ansikte strålade av glädje och hans tacksamma leende påminde mig vad som gör livet värt att leva. Just det, helst svåra frågor, svaret uppenbara sig traskande!

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.