Naturlig Skönhetsrapport

Vide

Botaniska råmaterial har en lång historia av användning i personliga hygienprodukter för att behandla ett brett spektrum av hudåkommor. För närvarande används naturprodukter och deras derivat i mer än 50% av alla läkemedel. Enligt världshälsoorganisationen uppskattning är 80% av befolkningen i utvecklingsländerna  beroende av traditionell medicin för sin primärvård. Detta  innebär att ca 85% av den traditionella medicinen använder sig av växtextrakt.

Det tidigaste beviset om användning av naturbaserad behandling av inflammation går 4000 år tillbaka. Sumererna använde vide extrakt dvs den aktiva ämnen i vide som består av salicin, en glukosid av salicylsyra med Aspirin liknande effekt.

Lakritsrot har använts i århundraden för att behandla inflammation. Det aktiva ämnet i roten innehåller glycyrrhizin och omvandlas till glycyrrhetinsyra i kroppen.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.