Paradigmskifte inom Medicin

En banbrytande information som presenterades om sköldkörtelbesvär, Hashimoto, autoimmunitet och andra kroniska hälsotillstånd:

Vid en konferens talade en fantastisk läkare att hon var så trött på att vara läkare för att behöva se hennes patienter försämras och behöver mer och mer mediciner vid varje besök. Hon nästan gav upp mediciner!

Lyckligtvis fann hon funktionell medicin, och nu belönas hon med patienter som faktiskt blir bättre. Nu, kommer hon ihåg  patienterna med sköldkörtel problem som deras lab test var helt normala och ändå var tvungen att behandla dem med standard procedur trots deras ständiga bekymmer. Efter att hon har fått utbilda sig som funktion medicinare är hon mer besviken på nuvarande medicinska modellen . Hon har bestämt sig att påverka sättet och betrakta kroniska sjukdomar.

Hon säger: ”Jag önskar att jag kunde ringa alla mina gamla patienter och ber om ursäkt för att de inte betraktades som en individ och inte behandlades med funktion medicin.”

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.