Sköna hälsonyheter i Rädda Din Hjärna, Nu!

Man kan inte längre bara försöka att äta bra och eventuellt ta några vitaminer. För även de som har gjort det har inte varit immuna mot autoimmuna sjukdomar som t.ex. Alzheimers eller andra typer av hjärnnedbrytande reaktioner. Du måste veta vad du gör när du vill återställa och bevara ditt viktigaste organ, nämligen din hjärna.

Så undrar du hur man gör?

Det beror faktiskt på hur mycket du värdesätter din hjärnhälsa och hur mycket DEN betyder för dig. Om den är inte så viktig då föreslår jag att du genast börjar läsa en bok om hjärnan och hoppas på att det väcker ditt intresse för att vilja förbättra din livsstil.  Förslagsvis kan vår bok ”Rädda Din Hjärna, Nu” vara till stor hjälp som alla de som har läst kan bevittna.  För att om din hjärna betyder lite mer för dig, kommer du förmodligen läsa mer och uppdatera dig kontinuerligt om hälsa samt kolla dina blodvärden för att veta vad det händer i din kropp. Vill du veta varför? För att dagens människa är mest förgiftad genom tiderna. Med över 84 000 har vi fler kemikalier som orsakar sjukdomar i våra vardagliga miljöer än vi kunde hoppas att avgiftas utan speciella åtgärder.  Det är därför vi har en epidemi av kroniska sjukdomar som aldrig förr. Kom bara ihåg att en studie i JAMA 2018 visade att 8% av 25-åringar redan har tidiga tecken på Alzheimers men det tar 15–30 år innan att utvecklas. Så nu är det verkligen på tiden att skaffa sig adekvat kunskap om sin hjärnhälsa för att öka sina chanser för ett friskt liv.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.