Sköna nyheter

in-cosmetics_Global

Igår började vår första dag på den stora In-Cosmetic Global i London. Det är fler än 900 olika deltagande företag som ställer ut sina idéer och hårt arbete i form av produkter, tjänster och verktyg. Det är allt från kosmetiska produkter med spännande form och färg till vetenskapliga tillvägasätt för att lösa konsumenters problem. Det är bokstavligen ”När skönhet möter vetenskap”.

Bara på en dag har jag fått så mycket inspirationer och idéer som aldrig förr. Fantastiskt duktiga människor från hela världen har kommit hit för att ställa ut. Ni kan tänka er vilken kaskad av interaktioner mellan dessa blir. Vi kommer att ha med oss flera nya metoder och produkter  med evidensbaserad, avancerade och högteknologiska behandlingar för att hjälpa våra patienter.

Kommer att uppdatera er senare. Mycket spännande!

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.