Tidlös skönhet: Det ultimata målet

advent_1

Vi bär alla vår ålder på våra ansikten, men saker som rynkor, förlusten av hudfärg, porer, slapphet, rodnad, fläckar och ojämnhet kan inte bara förvränga människors uppfattning om vår vitalitet utan kan också påverka hur vi ser på oss själva. Genom att ta itu med dessa förvanskande tecken försöker vi dra klockan tillbaka eller ändra på vår uppfattning på ett behagligt sätt. Men är dessa endast åldersrelaterade eller är det vår egen uppfattning om oss som ändras med tiden?

En sak är i alla fall säker. Vad vi stoppar i och oss är A och O. Både ytligt och ätligt måste vi veta vad den kommer ifrån och vad den har för betydelse för vår kropp så kommer vår själ mår också bra av det. Det är vad jag håller på att göra dessa november dagar. Att skriva om varje produkt, vad de innehåller och varför jag valde just dem. Dessutom kommer jag dela med er resultaten av effekter de har. Ha en trevlig första advent!

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.