Våra sköna inneboende

Man ser det överallt att människor lider av dödliga, smärtsamma och förödande kroniska sjukdomar. Det kan kallas för Alzheimers, reumatoid artrit, autoimmunitet, cancer, diabetes, hjärtsjukdomar, fetma mm.

Poängen är att kroniska sjukdomar oavsett sort är en del av en onödig global epidemi. Men det fantastiska är vetskapen om kroppens ”osynliga organ” – Vår mikrobiom.

Din kropp är hem för mikrobiomet inklusive trillioner av olika mikroorganismer, var och en med olika DNA, var och en utformad för att utföra en viss symbiotisk funktion i ditt fantastiska och unika biologiska maskineri. Tills nyligen hade läkare och forskare världen över förbisett Mikrobiomets roll i vår hälsa, vitalitet och välbefinnande.

I boken ”Rädda Din Hjärna Nu” kommer Du att lära känna dina livsviktiga vänner på ett mycket enkelt sätt för att kunna stödja dem med enkla tips!

ÄR DET INTE DAGS ATT BÖRJA ÄLSKA DINA UNDERBARA INNEBOENDE?!

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.