Vilt te (Stachys Lavandulifolia)

vild tea

Häromdagen fick jag syn på en bild av en ovanlig och exotisk blomma som genast väckte min nyfikenhet för att undersöka den lite närmare. Det latinska namnet är Stachys Lavandulifolia, växer i Europa, Asien, Afrika, Australien och nord Amerika och kallas för olika namn beroende på var de växter som hedgenettle, heal-all, self-heal, woundwort, betony och lamb’s ears. Det består av 37 komponenter som har antibakteriell effekt med radikal elimineringsaktivitet. Dessutom är den antioxidant och används i vissa ställen som antidepressiv på vinter. Naturens skönhet påverkar oss inifrån ut och utifrån in.

Rädda din hjärna nu

Rädda Din Hjärna Nu är en informationsrik, kraftfull och inspirerande bok som ger dig information, insikt och råd hur du kan starta idag för att förbättra din hjärnfunktion.

Rädda Din Hjärna Nu fokuserar på nedsatt kognitiva funktioner och demenssjukdomar. Boken innehåller även värdefulla tips och effektiva råd vid andra ”trasig hjärna/Broken Brain”-besvär som parkinsons, M.S., ADHD, depression, med fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.